Locatie

Buitenplaats Scouting Harderwijk is een groot Veluws bosterrein van circa 6 hectare aan de rand van Harderwijk. De locatie is uniek door de ligging in het bos, nabij het water en de binnenstad van Harderwijk, aan de rand van de uitgestrekte Veluwe.

Buitenplaats Scouting Harderwijk biedt volop ruimte voor een (groeps-)kamp in tenten of een verblijf in blokhutten. Het biedt ideale (groeps-)accommodatiemogelijkheden voor scoutinggroepen, jeugdverenigingen en scholen door de vele mogelijkheden op het terrein zelf, in de schitterende directe omgeving van eindeloze bos en zandverstuivingen, rond en op het water en in de aantrekkelijke oude binnenstad van Harderwijk. Even zovele redenen om er later weer terug te keren.

Buitenplaats Scouting Harderwijk draagt bij aan de lokale economie. Door zijn ligging in de directe omgeving van de stad kunnen de supermarkten, de horeca en het zwembad op directe omzet rekenen. Het promoot de stad als toeristische trekpleister. De stad zal als decor dienen voor groepsactiviteiten als vossenjacht en wateractiviteiten op het stadstrand. De prachtige natuur zal uitnodigen tot droppings, hikes en hunts.

Ook nu al kunnen scoutinggroepen, jeugdverenigingen, maatschappelijke- en zorgorganisaties of scholen gebruik maken van onze locaties. Klik voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden
hier voor de locaties van de Verbraak Margriet Groep en
hier voor de locaties van de Ragay Redoz